Yaşam Alanlarını Su ve Gaz Sızıntılardan Koruyan Çözüm: Master Flash

Yapılardaki gaz sızıntısı; zehirlenme ve parlama gibi potansiyel riskler barındırırken, su sızıntısı da hem yapıdaki yaşamı olumsuz etkiliyor hem de yapıya ciddi zararlar verebiliyor.

Radyant ısıtma pazarının lider markası Çukurova Isı, binalarda su ve gaz sızdırmazlığı sağlayan “Master Flash Çatı Çıkış Sızdırmazlık Elemanı”yla yapıları dış etkenlere karşı koruyarak, güvenli yaşam alanları sunuyor.

Amerikan “Aztec Washer Company” firmasının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Çukurova Isı, “Master Flash çatı çıkış sızdırmazlık elemanı” ile bina çatılarında ki boru, tel, kablo, profil gibi malzemelerin montajında yüksek sızdırmazlık sağlıyor

Yapıları dış etkenlere karşı koruyor

Binaların ve endüstriyel tesislerin; ısıtma-soğutma ventleri ve çıkış ekipmanlarında, elektrik kablosu giriş noktalarında, güneş enerjisi kolektörü borularında, TV antenlerinde, kat içinden geçen boru ve direklerde ve paratonerlerde kullanılan “Master Flash çatı çıkış sızdırmazlık elemanı”, yapıları, su ve gaz sızıntılarına karşı koruyor. Böylece hem yapının hem de yapı içi yaşam koşullarının güvenliğini sağlayan çözümler sunuyor.

Her yüzeye kolayca uyum sağlıyor

Binalar ve endüstriyel tesisler için uygun fiziksel ortamı sağlayan “Master Flash çatı çıkış sızdırmazlık elemanı” özel dizayn edilmiş körük ve bükülebilir taban yapısı sayesinde her türlü yüzey biçimine ve çatı eğimine kolayca uyum sağlıyor.

Master Flash, içinden 3 mm’lik bir kablo geçecek kadar küçük bir kesitten başlayarak, 724 mm’lik bir baca veya boru geçecek keside kadar 11 farklı boyutta üretiliyor.

Sızdırmazlığı garanti ediyor

Silikon veya EPDM malzemesinden imal edilen Master Flash, ozon ve ultraviyole ışınlarından etkilemeden dış ortam şartlarında uzun yıllar kullanım imkânı sunuyor. Tabanı, esnekliği sağlayan ve korozyona karşı koyan uzun ömürlü alüminyum alaşımdan yapılan “Master Flash çatı çıkış sızdırmazlık elemanı” tabanla, uygulama yüzeyi arasına yerleştirilen silikon yardımıyla sızdırmazlığı garanti ediyor. Standart EPDM malzemeden imal edilen modeller, -55 °C’ dan +135°C’ a kadar, silikondan imal edilen modeller ise -74 °C’ dan +260 °’C’a kadar ekstrem koşullarda kullanılabiliyor.

 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıBulut Akacan’dan inşaat sektörünün karbon ayak izini küçültme çağrısı
    Sonraki yazıBakan Kurum açıkladı: Son aşamaya geldik, Etaplar halinde konutlarımızı teslim edeceğiz!