TÜRKİYE’NİN SERAMİK SEKTÖRÜNDEKİ “KALE”Sİ CERSAIE 2022’DE “İYİ BAK DÜNYANA” MESAJI VERECEK

Uluslararası seramik pazarının öncü firmalarından Kaleseramik, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’ye 33’üncü kez katılıyor. Kaleseramik’in güçlü markalarının dünyaya iyi bakan tasarımları ve sürdürülebilir geleceğe ilham veren ürünleri, ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti tarafından yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemelerin kullanımıyla tasarlanan 400 metrekarelik standında tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunulacak.

Türkiye’nin lider, Avrupa’nın 6’ncı, dünyanın 17’nci büyük seramik karo üreticisi konumundaki Kaleseramik, sektörün en önemli buluşma noktası Cersaie Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşacak.

26 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde gerçekleşecek Cersaie Fuarı’nda Kaleseramik, sürdürülebilirlik temasını odağına alarak, #İyiBakDünyana mesajını vereceği, etkileşimi yüksek ve ilham veren bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Yaşam alanlarını yeniden şekillendiren ürün ve tasarımları ile bir kez daha Cersaie Fuarı’nda katılımcılarla buluşacak olan sektör lideri Kaleseramik’in tüketici ve profesyonellerden yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Kaleseramik ‘İyi Bak Dünyana’ ile ilham veren özel bir deneyim sunacak

Yaşam alanlarına ilham veren bütünsel tasarımlarını, stant tasarımına da taşıyan Kaleseramik, Paola Cesaretti tarafından geri dönüştürülebilir malzemelerden tasarlanan standında; yaşayan mekânlara anlam katan ve eşsiz mekânlar yaratan Çanakkale Seramik, gelişmiş üretim teknolojisiyle birlikte köklü marka deneyimini ürün gamına yansıtan Kalebodur, doğaya iyi bakan tasarruflu, hijyenik ürünleri ile akıllı çözüm üreten Kale Banyo, farklı ürün çözümleri ile dokunduğu her yüzeyde bütünsel bir görünüm sağlayan T-One ve ilham veren tasarımları ile Edilcuoghi Edilgres markalarının yeni ürünlerini “İyi Bak Dünyana” konsepti altında sergileyecek.

Fonksiyon bazlı ve sürdürülebilir konsepte uygun şekilde duyarlı bir mimari yapıyla hazırlanan standın ana tasarımında Kalesinterflex malzemesi kullanılacak. En büyük ve en ince özelliklerinin yanı sıra çevreye karşı duyarlı bir teknoloji ürünü olan Kalesinterflex, Ecospecifer belgesine sahip. Geleneksel seramik üretim süreçleriyle karşılaştırıldığında gaz ve toz emisyonu 20 kat, CO2 emisyonu ise 1.000 kat daha az olan Kalesinterflex, aynı hammaddeyle 4 kat daha fazla zemin kaplıyor. Kale ürünleri dışında stantta; çam ağacı, köknar ağacı, kumaş ve tahta çubuklar gibi hepsi yeniden kullanılabilir geri dönüşümlü malzemeler kullanılacak.

“Evin Senin Dünyan, Dünya Senin Evin”

Prestijli markalarının en yeni ve seçkin koleksiyonlarıyla fuarda yer alacak olan Kaleseramik, ayrıca Kale Grubu’nun daha iyi bir yaşamın inşası için başlattığı ‘İyi Bak Dünyana’ hareketi çerçevesinde fuardaki standında, ilham veren, toplumsal fayda ve sosyal etki yaratan projelerini paylaşacak.

Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, seramik sektörünün devlerinin buluştuğu Cersaie Fuarı’nda 33. kez yer almanın gururunu yaşadıklarını, yıllar sonra bile fuara aynı heyecanla hazırlandıklarını söyledi.

Stant tasarımında ‘İyi Bak Dünyana’ hareketi çerçevesinde ‘sürdürülebilirliği’ odağına alan bir tema kurguladıklarını ve standın yapımında kullanılan malzemelerin dahi geri dönüştürebilir malzemelerden seçildiğini belirten Akbaş sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tasarım odaklı dayanıklı ürünlerimizle, sadece ilham verici değil, aynı zamanda sürdürülebilir ve ekonomik çözümleri benzersiz bir dengede sunuyoruz.

Fuarda katılımcılara; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi Edilgres ve T-One markalarımızın çevre dostu en yeni ürünlerini tanıtarak, vizyonumuz olan ‘İyi Bak Dünyana’ hareketi doğrultusunda iletişim kurduğumuz herkese sürdürülebilirlik konusundaki çalışmalarımızı da anlatma fırsatı bulacağız.

Kale’nin sürdürülebilirliği benimseyen felsefesi ‘İyi Bak Dünyana’nın çıkış noktası inançtır. Sorun olarak gördüğümüz her şeyi değiştirebileceğimize olan inancımız…

Yaşadığımız bu çağda, evimizden başlayarak iyileşebiliriz, yaşadığımız her yer, dokunduğumuz her şey birer birer değişebilir. Biz bunu bir görev olarak görüyoruz. Dünyaya katkımızla gurur duyuyoruz.”

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazı‘YANGINDAN KORUNMA HAFTASI’NDA TÜRKİYE İMSAD’DAN AÇIKLAMA
    Sonraki yazıTürk SMD 15. Mimarlık Ödülleri, Bien sponsorluğunda sahiplerini bulacak