DKY Kartal’ın ofis bloğunun yarısı satışa çıkmadan satıldı!

 DKY-Insaat-Manşet

Mart ayında Lansmanını gerçekleştirdikleri DKY Kartal projesinin yoğun ilgi gördüğünü aktaran DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Satışlarımız kısa sürede yüzde 50’yi geçti. Projenin yanı başında yer alan ofis bloğuyla ilgili de büyük talep aldık. 23 bin metrekarelik ofis bloğumuzun, daha satışa çıkarmadan 12 bin metrekaresi şimdiden rezerve edildi, satışa çıkmadan sattık diyebiliriz. Ofis bloğunu gelecek ay satışa çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Kartal’a 2 proje daha geliyor

Ömer Dumankaya ise DKY Kartal’ın özellikle ailelerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Ömer.Dumankaya, “DKY Kartal’ı, ‘Aile Konsepti’ ile hayata geçiriyoruz. Bu projede 1+1’ler yok, daha çok ailelerin oturabileceği geniş kullanışlı alanlar tasarladık. Proje kısa sürede çok yoğun ilgi gördü. Bu ilgi bize bölge bu konseptte birkaç proje daha yapmaya yöneltti. Anlaşmalarımızı imzaladık gelecek yıl 2 projeyi daha Kartal bölgesine kazandıracağız” dedi.

2015 sonuna kadar 3 proje daha

Bu yıl lansmanını gerçekleştirecekleri projeler hakkında da bilgiler veren Ali Dumankaya şunları söyledi: “ 2015 sonuna kadar, Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli bölgelerinde olmak üzere 3 projeye daha başlamayı planlıyoruz. Kağıthane’de yıkımını gerçekleştirdiğimiz Beşler Sucuk fabrikasının olduğu arazide çok özel bir proje inşa edeceğiz. Şehrin merkezindeki ihtiyaçları belirleyerek, beyaz yakalılar başta olmak üzere farklı kesimlere yönelik olarak daha ufak metrekarelerde özel konseptte projeyi hayata geçireceğiz. Pratik kullanımlı yaklaşık 200 daire olacak. Sultanbeyli'de Fatih Caddesi üzerinde iddialı bir projemiz olacak, Ticari alanlar, ofisler ve konutlarıyla bölgenin ihtiyacını karşılayacak. Çeliktepe'de Büyük Derecaddesi’nin hemen arkasında üzerinde 10 blok bulunan bir alanı yıkarak, özel bir mimari çalışmayla kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz.

Mahalle bazında dönüşüm şart

Kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Ali Dumankaya, Kentsel dönüşümde sık bahsettiğimiz sıkıntılı bir konuda küçük küçük parsellerle dönüşüm. İlce, mahalle bazında dönüşümler gerçekleştirirsek, daha fazla şehri yasatacağız. Küçük parseller yenileniyor, binalar yenileniyor ama bütünlük olmuyor. En minimumda ada bazında dönüşüm yapılıyor olsaydı veya bunu zorunlu kılınması söz konusu olsaydı parkı, meydanı, yolu, otoparkı, hepsi daha kaliteli, daha nitelikli ve daha yaşanabilir insan ölçeğinde dönüşümler olabilirdi. Mahalle ölçeği planıyla çalışmamız gerekiyor. Şu an belki yeni evler eskiye nazaran daha iyi görünüyor ama şehre nefes aldırma fırsatını kaçırıyoruz” diye konuştu.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıYabancı yatırımcı şimdi de Karadeniz’e göz dikti
    Sonraki yazıAdam Kule’de 79 bin liraya varan indirimle
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın