Kapadokya’nın dillere destan güzelliğinde yepyeni bir yılı karşılamak isteyenler, bu yıl Alden Hotel’i tercih ediyor. Lüks ve konforu bir arada sunan Alden Hotel, yeni umutların ve hayallerin habercisi yılbaşına unutulmaz anılarla giriş yapmak isteyenleri ağırlıyor. Alden Hotel; özel gala yemeği, ateş çukurundaki eşsiz atmosferi ve after party’siyle konuklarına benzersiz bir yılbaşı gecesi vadediyor.
Kapadokya’nın büyüleyici atmosferini, özel olarak tasarlanmış modern mimariyle birleştiren Alden Hotel, yeni yıl sevincine de eşlik ediyor. Yeni yıl akşamında da kusursuz bir deneyim yaşatmaya hazırlanan Alden Hotel, misafirlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece vadediyor. Alden Hotel sadece otel misafirlerini değil, özel gala yemeğine ya da after party katılmak isteyen lezzet ve eğlence tutkunlarını da bu özel geceye davet ediyor.
Alden Hotel’de yeni yıl heyecanı yılbaşı ağacının muhteşem atmosferindeki karşılama kokteyliyle başlıyor ve damaklardan silinmeyecek gala yemeğiyle devam ediyor. Ada çayının aromatik dumanlarıyla zarifçe tütsülenmiş Amuse-Bouche, yılbaşı gala yemeğini sofistike bir dokunuşla başlatıyor. Minik ama etkileyici bu lezzet, damakta hem sürpriz hem de hayranlık uyandırıyor. Alden Hotel’in gurme seçkilerinden özenle hazırlanan zengin meze tabağı, yılbaşı sofrasına Akdeniz esintisi ve unutulmaz lezzetler getiriyor. Özel gala yemeğinde yer alan ciğer Robespierre, Fransız mutfağının inceliklerini Türk lezzet anlayışıyla buluşturuyor. Özenle pişirilmiş ciğer parçaları, özel baharat karışımlarıyla harmanlanarak yılbaşı sofrasında unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor. Ardından sunulan limon sorbe, geceye ferahlatıcı bir ara dokunuş katıyor. Menünün en özel lezzetini, Bernaise sosun ipeksi dokusu ve aromatik zenginliğiyle pişirilen bonfile oluşturuyor. İçindeki tereyağı ve taze otların uyumu, bonfilenin lezzetini bir üst seviyeye taşıyor. Ayva Masalı ve Petit Four da gecenin tatlı kaçamakları oluyor. Ayva Masalı, geleneksel lezzetlere modern bir dokunuş getiriyor. Fırınlanmış ayvanın karamelize aroması, hafif baharat dokunuşları ve yanında sunulan krema ile yılbaşı gecesine tatlı bir son yazıyor. Petit Four seçkisi ise yılbaşı gecesinin finalini tatlı bir şölenle taçlandırıyor.
Alden Hotel’de yeni yıl, ateş çukuru etrafındaki şampanya servisi ve geri sayım ile karşılanıyor. Her detayın özenle düşünüldüğü gecede, dj performansı eşliğinde after party ile yeni yıl coşkusu devam ediyor. Yeni yılın ilk saatlerinde ikram edilen gece çorbası ve odun ateşinde pişirilen sucuk da yılbaşı gecesine sıcak ve samimi bir hava katıyor. Alden Hotel, bu özel gecede yepyeni bir yıla merhaba demek isteyenlere farklı seçenekler de sunuyor. Otel misafiri olmanın yanı sıra, özel gala yemeği ya da sadece eğlence dolu after party için de Alden Hotel’in misafiri olunabiliyor.
Proje Bilgi Formu
Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.